Casio Educatie

GRATIS WORKSHOPS

Wij geven doorlopend workshops over de verschillende rekenmachines en software van Casio. Momenteel worden de workshops online gegeven in verband met Corona. De workshops duren gewoonlijk ca. 2 uur en in die tijd worden de mogelijkheden van de rekenmachine getoond en gaat u zelf actief aan de slag met de rekenmachine. De workshops zijn erg interactief en er is alle gelegenheid voor het stellen van vragen. Onze fx-Trainers hebben jarenlange ervaring als wiskundedocent en geven praktische en didactische tips over hoe je de rekenmachine het beste in de les kan gebruiken.

Het aantal deelnemers aan een workshop kan variƫren. Er zijn workshop gegeven voor 3 man, voor 12 man maar ook voor hele klassen en zelf een keer voor 150 man (leerlingen in een aula). De docenten die deelnemen aan de workshop krijgen van Casio als bedankje de rekenmachine gratis. Wij zijn namelijk blij als de docent de tijd neemt en interesse toont om onze rekenmachines te leren kennen.

U kunt kiezen uit de volgende workshops:
Wetenschappelijke rekenmachine
Workshop Casio fx-82EX
Workshop Casio fx-82EX emulator
Grafische rekenmachine
Workshop Casio fx-CG50 basiskennis
Workshop Casio fx-CG50 voor gevorderden
Workshop Casio fx-CG50 emulator
Digitale software
Workshop Classpad.net

We willen graag meedenken en zijn flexibel, dus als u andere vragen/wensen hebt, neem dan contact op met educatie@casio.nl