Casio Educatie

VOOR
DOCENTEN

Alles over de examenstand en het instellen per model

EXAMENSTAND

SAMEN LESGEVEN

 

Wij geloven in een sterke, duurzame samenwerking met de wiskundedocenten in Nederland. Daarom ondersteunen we je met tools én services: een LMS, workshops en trainingen, lesmateriaal, handleidingen en onze emulatoren. We gaan graag het gesprek met je aan in onze community, om samen verbeteringen door te voeren. Want als docent weet jij het best wat je nodig hebt in de klas.

rekenmachine

EMULATOREN

fx-82EX

EMULATOR

fx-82EX

Bekijk
fx-CG50

EMULATOR

fx-CG50

Bekijk

ONDERSTEUNING

MAAK KENNIS

 

Wij geloven in een sterke, duurzame samenwerking met de wiskundedocenten in Nederland. Daarom ondersteunen we je met tools én services: een LMS, workshops en trainingen, lesmateriaal, handleidingen en onze emulatoren.

SAMEN CREËREN

DEEL JOUW
ERVARINGEN, IDEEËN
EN FEEDBACK

 

Om rekenmachines te ontwikkelen die perfect aansluiten op het Nederlandse wiskundig onderwijs, werken wij nauw samen met wiskundedocenten. In onze community en tijdens workshops en beurzen gaan we de dialoog aan, om samen de beste keuzes te maken op het gebied van vorm én inhoud. We zijn benieuwd naar jouw ervaringen, ideeën en feedback. Door die samen te brengen met onze uitgebreide kennis, creëren we samen de meest effectieve, gebruiksvriendelijke rekenmachines.

samen-creeren